Tábor 2021: Warcraft

Tábor 2021: Warcraft

Tábor před pár dny skončil, a jaký vlastně byl? O tom Vám poví víc Stefi…

DOČKALI JSME SE! Ač to chvílemi nevypadalo s covidovou situací dobře, náš tábor se uskutečnil. Letos v náladě hry Warcraft. Pro děti ze začátku bylo téma možná trošku neznámé, ale věřím, že na táboře vše pochopily a do děje jsme se všichni skvěle vžili.

Rozdělení dětí do týmů (tedy na Hordu a Alianci) vedlo k té správné rivalitě a k nadšení dětí pro boj a vzájemné soupeření. Přesně to dodávalo táboru ten správný duch a atmosféru, ve která se neslo celých 14 dní. I když se musela podstoupit různá covidová opatření a například byl zrušen návštěvní den, myslím si, že to vůbec nevadilo. Výborně jsme si vystačili sami navzájem a vše se skvěle zvládlo; ve zdraví a bez ztrát.

Během tábora nás poctilo svou návštěvou hned několik důležitých postav. Navštívila nás třeba Sylvanas, Illidan a Maiev. Potkali jsme také otrokáře, ten unesl našeho krále, kterého jsme museli získat zpět. 

Počasí letos moc přející nebylo, ale to nás neodradilo od toho, abychom nafoukli bazének, udělali vodní bitvu, hráli v lese a dešti hry, anebo se vydali na výlet do nedalekých jeskyní. Překazilo nám akorát přespávačku venku, ale protože jsme hlavičky, udělali jsme ji uvnitř s pohádkou a nějakými mňamkami, a tak se jí mohli zúčastnit úplně všichni včetně mrňousků.

Letos se nás sešla opravdu skvělá parta – v řadách dětí, vedoucích i týmu v kuchyni, bez kterého by to nešlo. Téměř bez žádných komplikací, úrazů, a hlavně s úsměvem, i přes velkou únavu, jsme propluli dalším skvělým ročníkem našeho tábora. Ročníkem 2021!

Tak zase za rok pac a pusu vaše mamča ❤