Potáborovka - Boskovice 2021

Potáborovka: Bylo to super!

Jako již tradičně, i letos jsme měli potáborovou víkendovku. Tentokrát na téma Doba ledová v Boskovicích. Pořadateli byli naši noví instruktoři taPeta, Kubík a Lenďa. Pomáhala jim i Ája…

I přes náročnější podmínky se vše skvěle zvládlo, i počasí nám docela přálo. Myslím, že můžu říct, že i přes náročnější rána, kdy se rovnou z pelíšku běželo na rozcvičku, což se ne úplně všem vždy chtělo, byli všichni spokojení a nadšení. Všechna Sidova vejce byla nalezena. Zlaté oříšky posbírány, z masožravé kytky jsme se taky všichni úspěšně dostali, a Buckovi jsme taky pomohli. Podle mě největší úspěch mělo hledání snídaně a večerní schovka. Přenášení vody v puse pár lidem způsobilo nevolnost, ale rychle se vzchopili a dál bojovali za tým To mi připomíná, že jsem zapomněla zmínit, že jsme byli rozdělení na Mamuty a Vačice (Veverky). A protože máme ty nejlepší a nejakčnější děti, tak bylo splněno i jejich přání podívat se na Boskovický hrad a zahrát si tam pár her.

V rámci této akce jsme oslavili i naše další oddílové narozeniny a troufnu si říct, že to byla oslava, jak se patří. Měli jsme dort a další skvělé občerstvení, ještě lepšího DJe, co hrál a zpíval na přání a hlavně tu nejlepší společnost, protože co je víc, než být spolu.

Shrnuto podtrženo, další skvělá akce za námi a ještě spousta dalších před námi. Děkujeme skvělým novým instruktorům za program a hlavně trpělivost s námi velkými. Hlavně velké dík Martinovi, který nám celou akci kouzlil v kuchyni.