Doba ledová: Sid

Potáborovka: Doba ledová

Doba ledová je zpět! Vydejte se s Mannym a jeho přáteli na cestu za dobrodružstvím zpět do skryté říše pravěkých dinosaurů. Poznejte nové přátele, překonejte společně všechna nebezpečí a pomozte Sidovi navrátit ztracená vejce!

Sraz v Olomouci ve vestibulu hlavního nádraží ve středu 27. října 2021 v 15:50. Sraz v Boskovicích na vlakovém nádraží v 18:30.

Zpět budeme v Olomouci v neděli 31. října 2021 ve 12:45. V Boskovicích budeme končit v 11:00.

Cena akce je pro členy oddílu 500 Kč. Pro děti, které nejsou členy oddílu je 600 Kč. V ceně je ubytování, strava 5x denně a pestrý program. Doprava je hrazena z dotace MŠMT.

Kapacita akce je 25 účastníků.

Co si mají vzít děti s sebou?

Spacák a karimatka, batůžek, oblečení na spaní, hygiena (mýdlo, zubní kartáček, vlhčené ubrousky, ručník + dle potřeby), svítilna, šátek na hry, zápisník a tužku, jídlo a pití na středu (večeře), přezůvky, teplé oblečení a vhodnou obuv, drobné kapesné, kartička ZP.

Vzhledem k šířícímu se COVID-19 je nezbytné, aby se děti při nástupu na akci prokázaly negativním testem na COVID-19. Prosíme, zajistěte dětem buď antigenní nebo PCR test před odjezdem na akci. To se týká i dětí, které již mají kompletní očkování, jelikož i očkovaný jedinec může být přenašečem a nakazit ostatní kamarády na akci. Děkujeme za pochopení!

Jak se přihlásit?

Vyplňte přihlášku na adrese https://forms.office.com/r/5BedrBGmKw. Platbu prosím odešlete na účet 5607793329/0800, do zprávy pro příjemce napište: Doba ledová: jméno účastníka.

Přihlašování již bylo ukončeno. Děkujeme za pochopení!

Uzávěrka přihlášek: 20. října 2021.

Těšíme se na všechny účastníky 🙂