Já padouch

Já, padouch: Mimoni, na scénu!

Hrozba padouchů! Zástupci největších zločineckých organizací vydali veřejné prohlášení. Plánují zatím největší loupež historie. Kdo za plánem stojí? Kde a kdy udeří? Antivelepadoušská liga povolává své nejlepší agenty, aby na tyto otázky našli odpověď a loupeži zabránili. Podaří se jim to?

Akce pro holky a kluky od 8 do 16 let.

Změna místa pořádání akce!
Vzhledem k technickým problémům majitele chaty v Dolní Bečvě jsme byli nucení změnit místo konání akce. Akce se bude konat v Zábřehu na Moravě. Stejně tak jsme posunuli čas odjezdu z Olomouce. Pokud jste již zaplatili původní cenu, přeplatek Vám vrátíme na účet.

Sraz v Olomouci ve vestibulu hlavního nádraží ve čtvrtek 14. dubna 2022 v 15:10. Pojedeme vlakem na chatu v Dolní Bečvě v Zábřehu na Moravě.

Zpět budeme v Olomouci v pondělí 18. dubna 2022 ve 11:51.

Cena akce je pro členy oddílu 700 Kč 500 Kč. Pro děti, které nejsou členy oddílu je 1 000 Kč 750 Kč. V ceně je ubytování, strava 5x denně a pestrý program. Doprava je hrazena z dotace MŠMT.

Kapacita akce je 25 účastníků.

Co si mají vzít děti s sebou?

Spacák a karimatka, batůžek, oblečení na spaní, hygiena (mýdlo, zubní kartáček, vlhčené ubrousky, ručník + dle potřeby), svítilna, šátek na hry, zápisník a tužku, jídlo a pití do vlaku (svačinka), přezůvky, teplé oblečení a vhodnou obuv, drobné kapesné, kartička ZP.

Jak se přihlásit?

Vyplňte přihlášku na adrese https://forms.office.com/r/XwQsaMFiTn. Platbu prosím odešlete na účet 5607793329/0800, do zprávy pro příjemce napište: Já padouch: jméno účastníka.

Uzávěrka přihlášek: 7. dubna 2022.

Těšíme se na všechny účastníky 🙂