Mapa tábořiště

Informace před táborem

Vážení rodiče,

Už za chvíli se společně potkáme na našem tábořišti. Rád bych Vám poslal několik doplňujících informací k příjezdu.

Příjezd na tábor
Na tábor prosím přivezte děti v neděli 30. července v čase mezi 16:00 a 16:30. Dříve prosím nejezděte! Tábor najdete ZDE (odkaz na mapu). S sebou budete potřebovat dokumenty, které jsme Vám posílali po zaplacení poplatku, tedy nástupní list, potvrzení o bezinfekčnosti (podepisujte v den odjezdu na tábor) a souhlas s ošetřením. Potvrzení od lékaře musí být originál. Kopie bohužel nestačí. Pokud některý z dokumentů nemáte, napište mi prosím. Pošlu vám jej znovu. Letos jsou v okolí Konice dopravní uzavírky ze směru od Olomouce. Doporučujeme využít dálnici D35, exitu na 248 km – Konice/Litovel, dále pak přes Chudobín, Lukou, Hvozd a Březsko. Pokud nemůžete jet po dálnici, je značená objížďka přes Ochoz, Hvozd a Březsko.

Léky

Léky prosíme předejte společně s další dokumentací zdravotnici po příjezdu na tábořiště.

Co budou děti na táboře potřebovat?

Na tábor dejte dětem věci, které jsou napsané v Seznamu věcí na tábor. Seznam každý rok ladíme a doplňujeme podle zkušeností z předchozích let. V seznamu je zmíněna baterka – ideální je čelovka. V seznamu je také zmíněný batůžek, láhev na pití a karimatka. Jsou to opravdu důležité věci, které děti musí mít! Stejně tak prosím ověřte, že je spacák v pořádku a není například děravý. Určitě také dejte dětem láhev na vodu, budeme se pohybovat i mimo tábořiště a je potřeba aby děti měly vodu vždy s sebou! Pokud děti mají, mohou si s sebou vzít i libovolný kostým, v programu bude prostor jej využít.

Jak je to na táboře s mobily a jinou technikou?

Mobilní telefony a další elektroniku dětem prosím nedávejte. Mnohem vhodnější bude dopisní papír, obálka a známky. Elektronika bude děti zbytečně rozptylovat a neužijí si tábor naplno. V případě potřeby budou mít možnost zavolat z mého mobilního telefonu 721 225 924. Stejně tak můžete na tento telefon volat Vy dětem. Telefon mám většinu dne u sebe. Pokud bych hovor nezvedl hned, ozvu se vám zpět později.

Sladkosti a jiné dobroty

Na táboře se snažíme dbát na to, aby děti měly vyváženou stravu, a to včetně sladkého – letos bude jídelníček kontrolovat i pracovník hygieny dle zásad výživové pyramidy. Proto Vás prosím, nedávejte a ani neposílejte dětem nadbytečné množství sladkostí, chipsů, či jiných pochutin a sladkých nápojů.

 Dopisy a pošta na tábor

Dětem také můžete psát dopisy, a to na adresu: „Harry Potter“, LST Dzbel – Pod borovicí, Pošta Jesenec, 798 53 Jesenec. Dětem dopisy rádi předáme. Pokud budete dětem posílat balíčky poštou, zadejte prosím jako kontaktní moje telefonní číslo, tedy 721 225 924. Pokud pro zaslání balíčku preferujete služby Zásilkovny, můžete využít pobočku Tescoma v Konici. Její identifikátor je 3698. Případně je možné využít Z-BOX v Konici s identifikátorem 19000. Opět prosím zadejte můj telefon 721 225 924 jako telefonní číslo příjemce. Ideálně i moji soukromou emailovou adresu – info@martinkohler.cz Zásilka mi pak „cinkne“ rovnou v aplikaci.

V případě dotazů jsem Vám k dispozici a 30. července se budu těšit 🙂

Martin Köhler